Dag van de vrijwilligers in Zuidplas

Zonder vrijwilligers kan onze samenleving niet meer bestaan. Naar mijn mening zijn zij de hoeksteen van de samenleving. Daarom heb ik op de Dag van de vrijwilligers 300 inwoners toegesproken. Deze mensen zijn actief in sportverenigingen en buurtclubs. Of ze zijn mantelzorger en zitten in besturen van historische verenigingen. Enzovoort, enzovoort. Er zijn teveel clubs om op te noemen. In Zuidplas zijn ongeveer 10000 vrijwilligers. Op deze dag heeft de gemeente ze getrakteerd op een lekker diner. En wat willen we nog meer?  Volgende week zijn er weer 300 inwoners uitgenodigd.

Vrijwilligers
Vrijwilligers in Zuidplas

De VVD Zuidplas heeft de vrijwilliger zeer hoog in het vaandel staan. Zij zijn erg belangrijk. We moeten ze ondersteunen en waarderen. Zonder deze ruggengraat van onze maatschappij kunnen we niet ons niet meer ontplooien!