Verkiezingen gemeenteraad Zuidplas

De verkiezingen voor de gemeenteraad Zuidplas zijn begonnen. Altijd een leuke, maar toch ook spannende tijd voor wethouders. Wat is de verkiezingsuitslag? Wil je doorgaan? Mag je doorgaan?

Poster Daan de Haas

Daan de Haas, VVD kandidaat in Moordrecht

Op de meeste vragen kan ik pas antwoord geven op 17 maart. Maar op de vraag of ik door wil gaan, kan ik nu al antwoord geven. Ja ik wil nog wel even doorgaan.

De afgelopen vier jaar zijn mooie zaken bereikt. Ik noem Stichting ZO!, Huis van Hoop, de mogelijkheid van nieuwbouw Zevenster en een beperkte stijging van de lasten. Voor de toekomst: het zou mooi zijn dat we de komende jaren weer een verzorgingshuis voor onze ouderen in Moordrecht kunnen neerzetten. En op gebied van recreatie ben ik ook nog niet klaar. Graag zie ik nog mooie vaarroutes en fietsroutes in onze gemeente en wil ik Zuidplas nog meer recreatief op de kaart zetten. Er is nog veel te doen in Zuidplas.

Daarom ga stemmen op 16 maart en misschien wil je zelfs op mij stemmen. Waarvoor dank!