De beste wensen voor 2020

Gelukkig 2020Het afgelopen jaar was een jaar met veel hoogtepunten: De start van “Eén tegen eenzaamheid” is een belangrijke, in de gemeente Zuidplas noemen wij dit “Zuidplas verbindt”. Maar we zijn ook Hartveilig geworden en het nieuwe gemeentehuis is betrokken. Er zijn woningen voor senioren gecombineerd met starters gebouwd en het Ouderinitiatief is opgeleverd. In dit laatste gebouw wonen jongeren met een beperking zelfstandig en er zijn prachtige (senioren) appartementen gerealiseerd. Er zijn grote stappen gezet met de ontwikkeling van onze recreatiegebieden. Natuurlijk zijn er ook minder leuke zaken, zo lopen de kosten voor de WMO en de Jeugdzorg te hoog op, maar daar is het laatste woord nog niet over gesproken.

Al met al kijk ik uit naar het volgende jaar om weer een aantal mooie zaken te realiseren. Daarom wens ik jullie een fantastisch 2020 toe en dat je ervan mag genieten met je familie en/of vrienden!