Verkiezingen: Stem 21 maart op Daan de Haas

Stem op Daan de Haas! Nog een paar dagen en het is zover. De gemeenteraadsverkiezingen. De afgelopen week heb ik voor de verkiezingen druk campagne gevoerd en natuurlijk ook gewoon gewerkt. Ik moest even wennen dat mijn eigen poster in Moordrecht hangt, maar omdat ik mij een lokaal politicus voel ben ik er wel blij mee.

VVD Daan de Haas Verkiezingen fotoWat doe ik in Moordrecht?

De VVD Zuidplas wil graag een aantal zaken in Moordrecht aanpakken. De Ringvaartbrug, het Posthuis en het slechte wegdek in de burgemeester Brandstraat. Ook het verplaatsen van de voetbal waardoor de vijftiger jarenbuurt kan worden opgeknapt is erg belangrijk. Dit alles natuurlijk ook met een degelijke financiering.

Wat doe ik in Zuidplas?

In de gemeente Zuidplas wil ik na de verkiezingen de zorg meer integraal laten functioneren. Geen gedoe met allerlei schotjes. Gewoon de mens weer centraal. Ook moet de veiligheid worden verbeterd, gezien de laatste overvallen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat de OZB niet moet stijgen is voor mij ook een belangrijk uitgangspunt, dit betekent wel dat we goed op de financiƫn moeten letten.

Dus stem op Daan de Haas!

De VVD Zuidplas heeft natuurlijk een compleet verkiezingsprogramma gemaakt. Dit verkiezingsprogramma kun je hier vinden.